Webshop Keurmerk
076-5328184
Ruilen en Retour


Ruilen en Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je onverhoopt niet geheel tevreden bent met je aankoop. In dit geval sta je natuurlijk in je volste recht om dit te retourneren of te ruilen tegen een ander product, mits het voldoet aan de retourvoorwaarden en dit geschiedt binnen de aangegeven retourtermijn. Voor pakketten die binnen Nederland zijn aangeboden middels de reguliere post (PostNL) is het retourneren hiervan zelfs geheel kosteloos. Daarbij geeft Musthaves je maar liefst 100 dagen bedenktijd! Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden waar rekening mee gehouden moet worden. Het is verstandig deze door te nemen vóór het uitpakken van je bestelling zodat je weet waar je aan toe bent.


Gratis Retourneren

Postpakketten die verstuurd worden middels PostNL kunnen via het verschafte antwoordnummer gratis worden geretourneerd. Hierbij moet wel met een aantal zaken rekening worden gehouden. Zo mag het pakket niet groter zijn dan 100cm x 50cm x 50cm en zijn de retourzendingen niet verzekerd. Als consument blijf je ten alle tijden verantwoordelijk voor het deugdelijk aankomen van het product. Indien je twijfelt over de overlevingskans van het product, raden wij het sterk aan om deze verzekerd op te sturen of deze op te laten halen door onze eigen bezorgservice.


Retourvoorwaarden

 • Zorg voor een ingevuld retourformulier dat is bijgesloten in de retourzending. Deze kun je opvragen aan de onderzijde van deze pagina.
 • Het product dient binnen de retourtermijn van 100 dagen te worden verstuurd. Het retourtermijn gaat in op het moment dat je het product van ons hebt ontvangen.
 • Het retourpakket dient in originele verzendverpakking teruggestuurd te worden. Indien niet mogelijk, is een andere dergelijke verpakking toegestaan mits dit gelijk staat aan de verpakking waar je het in ontvangen heeft. Producten met een kunststof blisterverpakking zoals douchestangen en douchegordijnen etc. dienen onbeschadigd en ongeopend geretourneerd te worden. Deze zijn voldoende te inspecteren zonder te geopend te worden.
 • Het retourrecht komt te vervallen wanneer het product is gemonteerd. Mocht dit het geval zijn dan kan het product enkel worden geretourneerd in overleg, houdt hierbij rekening met waardevermindering van het product.
 • Gebruik geen ducktape of andere hardnekkige tapesoorten op de originele productverpakking. Op de omdoos is dit geen probleem.
 • Maak je gebruik van het gratis antwoordnummer? Stuur het pakket dan alleen op via PostNL en let op dat deze niet groter is dan 100cm x 50cm x 50cm.
 • Let wel, zendingen middels het gratis antwoordnummer zijn niet verzekerd. Je blijft te allen tijde verantwoordelijk voor het in goede staat arriveren van de retourzending. Indien twijfel dan heb je uiteraard alle vrijheid om deze op eigen kosten verzekerd naar ons op te sturen.
 • Is het product te groot voor de standaard pakketdienst waar het antwoordnummer voor van toepassing is? Neem dan contact met ons op voor het maken van een retourafspraak zodat wij deze op kunnen halen. Voor deze retourzending worden echter wel € 39,- (incl. BTW) kosten in rekening gebracht.
 • Zakelijke bestellingen kunnen niet retour. Wij behouden ons ten allen tijde het recht voor zakelijke retouren te weigeren.


Producten die uitgesloten zijn van het herroepingsrecht

 • Producten die samen met beide partijen tot stand zijn gekomen. Denk hierbij aan op maat gemaakte meubels, specifieke bekleding of een kleurcode die je hebt doorgegeven per email.
 • Kabels en/of snoeren die speciaal naar wens op maat zijn gesneden.
 • Douchegordijnen en anti-slipmatten die uit de verpakking zijn geweest. Vanwege hygiënische overwegingen kunnen wij dit niet retour nemen.
 • Lichtbronnen, zowel de individueel bestelde als de met met de product meegeleverde lichtbronnen. Gezien deze gevoelig zijn voor spanningen/bliksem/overbelasting op het lichtnet kunnen wij niet de correcte levensduur garanderen. We geven echter wel garantie dat deze heel aankomen, test deze ook direct zodra je deze hebt ontvangen.


Retourformulier en extra informatie

Voor overige informatie omtrent retouren en de voorwaarden hiervan verwijzen wij je graag naar onze algemene voorwaarden. Je retourformulier met het retourproces kun je onderaan deze pagina opvragen. Na melding van het ontbinden van de aankoop heb je 14 dagen de tijd het product retour te sturen. Wij betalen het aankoopbedrag, mits aanwezig en ingevuld retourformulier, uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na het verwerken van het geretourneerde product terug.


Vul hieronder je gegevens in voor de aanvraag van je retourzending

* Verplichte velden

Musthaves.nl | GRATIS Musthaves Giftcard
Musthaves.nl | GRATIS Musthaves Giftcard
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis retourneren

Gratis* retourneren

Maar liefst 100 dagen bedenktijd waarop je het artikel kosteloos mag retourneren of ruilen, mits het voldoet aan de voorwaarden.
Musthaves.nl | Gratis gespreid of achteraf betalen

Gespreid of achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst. Met In3 betaal je over 3 termijnen. Gemakkelijk en zonder extra kosten!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met bijna 4300 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!