076-5328184Retourneren van produkten is geen probleem en kan binnen 14 dagen. Het kan namelijk gebeuren dat het toch niet is wat je zocht of de kleur komt toch anders over dan verwacht. Of je wilt het produkt liever ruilen tegen een ander artikel. Geen enkel probleem!

Voor online bestellingen geldt een retourmogelijkheid van 14 dagen; het zogenaamde herroepingsrecht.


Welke produkten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht
:

- Produkten die samen met beide partijen tot stand zijn gekomen. Denk hierbij aan bepaalde bekleding of een kleurcode die je hebt doorgegeven per email.
- Beklede stoelen, banken en fauteuils. Dit noemen we ook wel op maat (custom made) gemaakte producten.
- Kabels/snoeren die speciaal naar wens op maat zijn gesneden.
- Douchegordijnen en anti-slipmatten die uit de verpakking zijn geweest, dit is een hygiene kwestie.
- Lichtbronnen, de peertjes en lampjes die erin worden gedraait. Gezien deze gevoelig zijn voor spanningen/bliksem/overbelasting op het lichtnet kunnen wij niet de correcte levensduur garanderen.  
  We geven echter wel garantie dat deze heel aankomen.


Wij verzenden alle bestellingen, groot en klein boven de € 20,- gratis in heel Nederland en Belgie. Wil je een product(en) retourneren, dan is dit voor eigen rekening.

Wij hanteren voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Je kunt ons op verschillende manieren informeren om van de koop af te zien. Je kunt volstaan met ons een email te sturen, en/of gebruik te maken van het retourformulier dat je als bijlage hebt ontvangen bij bestel/orderbevestiging.

Na melding van het ontbinden van de aankoop heb je 14 dagen de tijd het product retour te sturen. Wij betalen het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na ontbinding.

Indien de klant meer doet met het product dan het beoordelen daarvan en dat daardoor schade is ontstaan aan het product, dan is de klant aansprakelijk is voor waardevermindering.

Het product retourneer je met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking. Retourkosten zijn voor rekening klant. 

Let op: ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten worden aangenomen, maar dan worden de kosten verrekenend met het terug te betalen bedrag.

Is er iets onduidelijk, neem dan gerust contact met ons op indien je nog vragen hebt. We staan graag voor je klaar.

Huisje Boompje Feestje

 

 

 

 

 

Huisje Boompje Feestje