Schönbuch

Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
8 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
8 Items
32

Schönbuch

De corebusiness van Schönbuch is het ontwerpen van meubels en accessoires voor de entree van je woning, kantoor, praktijk of bedrijf. Iedereen is anders, elk bedrijf heeft en geeft een ander gevoel, en daarom is de eerste indruk van een ruimte altijd van groot belang. Zie het maar als een eerste indruk die je van iemand krijgt. Als de entree van een huis of bedrijf niet prettig is, dan maak je dat niet makkelijk goed met de rest van de ruimte. De hal is een volwaardige ruimte in je huis, en zo wil je hem ook inrichten. Meestal krijg je namelijk geen tweede kans voor een eerste indruk.

Functie als stimulans

Uiteraard levert Schonbuch altijd de beste kwaliteit met prachtige materialen met een zorgvuldige afwerking, maar daarmee is het nog geen design te noemen. Daarom laat Schonbuch zijn creativiteit voorkomen uit de uiteindelijke functie van het te ontwerpen object. En met het versmelten van deze hoogwaardige producten met de creatieve ontwikkeling in dienst van de functionaliteit van het product maakt het geheel op en top design. Dit zie je terug in bijvoorbeeld de Saucer kapstok en de Upon kapstok.

Prettig ontvangst

Uiteraard zijn het de beste designers die zich inzetten om jouw hal of entree zo stijlvol mogelijk in te richten. Naast het feit dat de objecten hoogwaardig zijn en voldoen aan hun functie, zijn ze stuk voor stuk ook nog eens een lust voor het oog. De line wandkapstok van apartment 8 bijvoorbeeld, daar kun je simpelweg niet omheen. Zo simpel, maar zo mooi. En van puristische, op het product toegespitste ontwerpen tot in het oog springende kleurrijke designs, je vindt het allemaal terug in de meubels en accessoires van Schönbuch. Maar uiteindelijk is er maar één ding van belang voor de designers van Schönbuch, en dat is dat iedereen die binnenkomt, zich welkom voelt vanaf het moment dat je je paraplu in de paraplubak zet en je jas ophangt. Waar het ook is. Zelfs als je de wachtkamer van de tandarts instapt.

Bad Königshofen

Vrijwel alle producten van Schönbuch worden geproduceerd in Bad Königshofen in Duitsland. Hier wordt traditioneel vakmanschap gecombineerd met vooruitstrevende productietechnieken, waardoor de hoogwaardige producten van Schönbuch werkelijk waar een leven lang meegaan. En ja, het is misschien prijzig, maar wij vinden dat in dit geval kwaliteit écht een prijs verdient.

Musthaves.nl is officieel dealer van Schönbuch

Voor de producten van Schönbuch ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Schönbuch, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Schönbuch en vele andere top designmerken.
To Top