Webshop Keurmerk
076-5328184

Vanwege de drukte heb je kans dat het bezorgen van je bestelling en reactie van onze klantenservice iets langer kan duren dan dat je van ons gewend bent     ⓘ     Meer info


Sealskin

Sealskin

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Sealskin

Sealskin is een badkamerproducent die valt onder de Coram Group. Daarmee is het bedrijf een betkenisvolle speler in de sanitairbranche. Het klinkt misschien wat onpersoonlijk zo'n grote onderneming, maar het is wel degelijk een bedrijf met een lange historie van Nederlandse bodem. Oorsponkelijk was het bedrijf een leerhandel, opgericht in 1754 door Gerrit van Loon. In die tijd was het handel gericht op de schoenindustrie, maar uiteindelijk begon het leer steeds meer plaats te maken voor nieuwe materialen als kunststof en alumimium. En van de oorspronkelijke schoenenbranche stapte het bedrijf over op de sanitairbranche. Want tja, een lederen douchegordijn leek ons al niet zo praktisch. Heden ten dage is Sealskin een producent en leverancier van vele badkamerproducten.

Trendgevoelig

Ook bij Sealskin proberen ze altijd de trends te volgen, waarbij ze nooit uit het oog verliezen dat de klant veel hoogwaardige producten wil, waarbij comfort en prijs niet mogen onderdoen voor het design. De douchegordijnen van Sealskin voldoen perfect aan deze eisen. Hoogwaardige materialen, tegen een mooie prijs, en ook nog eens een hoge decoratieve waarde. Niet onbelangrijk in je badkamer.

Musthaves.nl is officieel dealer van Sealskin

Voor de producten van Sealskin ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Sealskin, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Sealskin en vele andere top designmerken.
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!