Seletti

Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
9 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
9 Items
32

Seletti

Seletti is een merk met een historie die terug gaat tot 1964. Romano Seletti en Luigi Goglio reizen samen de wereld over en dan met name in het verre oosten. Terwijl het vandaag de dag volstrekt normaal is om de hele wereld te bereizen, was het in die tijd pionieren om handelsovereenkomsten te sluiten met landen in het verre oosten. Het duo werd pionier op het gebied van import van typisch Chinese artikelen voor de huisinrichting, met name tafelbenodigdheden, stoffen en artikelen van bamboe. De jaren '80 kende een grote groei voor het bedrijf en onder invloed van de jonge dynamische zoon en dochter Stefano en Miria Seletti, groeide het merk Seletti uit tot een merk met grote bekendheid dat tegemoet komt aan de behoefte van grote aantallen consumenten. Door steeds weer op zoek te gaan naar nieuwe ideeën en nieuwe materialen, krijgt Seletti het tot op de dag van vandaag voor elkaar te innoveren en te groeien. Met altijd als doel om populair design te ontwikkelen voor een groot publiek tegen een redelijke prijs.

Monkey en Mouse serie.

De welbekende Monkey en Mouse serie is ontworpen door Marcantonio Raimondi Malerba. Deze ontwerper staat bekend om zijn uitdagende producten die veelal het randje opzoeken van het surrealisme. De Monkey en Mouse serie is een van de gangbare collecties van Marcantonio, deze lampen zijn in veel uitvoeringen verkrijgbaar en hebben een speelse uitstraling.

SELAB

Sinds 1988 heeft Seletti een eigen ontwerpstudio, waar designers de kans krijgen hun ideeën de vrije loop te laten en waar de samenwerking zich op zijn best laat beschrijven als de werking van een hogedrukpan. Kunstenaars, designers, grafisch ontwerpers, productie medewerkers, iedereen werkt samen aan nieuwe ontwerpen, die als een oerknal het licht zien. Een ontlading van creatieve energie. Van de Egg of Columbus lamp tot het bekende neon alfabet Neon Art; stuk voor stuk populaire producten met een opmerkelijke artisticiteit.

Samenwerkingen

Waarom samenwerking met andere merken? Het is een simpel antwoord, maar tevens dé filosofie van het bedrijf. "From revolution to evolution: I believe this is the way to go. My unconventional non-academic education naturally leads me to "crossover", a journey towards the idea of a "new beauty." - Stefano Seletti, eigenaar van het bedrijf. In samenwerking met Diesel, voornamelijk bekend van hun kledinglijn, ontwikkelde Seletti een bijzondere lijn in woonaccessoires. Bijna futuristisch design, met bijpassende namen als “Cosmic Diner” en de “Machine Collection”. Ook de samenwerking met het magazine Toiletpaper is een bijzondere toevoeging en uniek in zijn soort. Het is zwarte humor in een pastelkleurig sausje. Toiletpaper is een magazine met alleen maar beeldmateriaal, ontwikkeld door Maurizio Cattelan en Pierpaolo Ferrari. Seletti creëerde een lijn bijzondere vloerkleden, kussens en serviesgoed voor het merk. En wat dacht je van de samenwerking met CTRLZAK. Het is een porseleinen serie van borden die geheel toepasselijk ' Hybrid' heet. Het reflecteert de eeuwenoude samenwerking tussen het Westen en het Oosten, en is dat nou net waar Seletti groot mee is geworden. Combineer dit bijzondere servies bijvoorbeeld met een prachtige Maman hanglamp boven je tafel en je creëert een onbeschrijfelijke sfeer in je huis.

Musthaves.nl is officieel dealer van Seletti

Voor de producten van Seletti ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Seletti, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Seletti en vele andere top designmerken.
To Top