Serax

Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
Items 1-32 van 123
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
Items 1-32 van 123
32

Serax

In 1987 besloten de broers Axel en Serge Van den Bossche de zaak van hun moeder over te nemen onder de naam Serax. Wat begon met een reeks bloempotten groeide al snel uit tot een uitgebreid assortiment decoratieartikelen. Begin jaren ’90 werd het managementteam versterkt met Frank Lambert en verhuisde het bedrijf naar Kontich. Serax creëert unieke lifestyle producten die ontworpen worden door talentvolle designers met een passie voor vorm en functie.

Scala aan designers

Over de jaren heen heeft Serax een indrukwekkende collectie opgebouwd dat mede tot stand is gekomen door de vele samenwerkingen met designers. Van Ann van Hoey tot Sergio Herman, Frederick Gautier en Studio Simple. Met zowel bekende als onbekende kunstenaars verrijkt Serax hun uitgebreide assortiment. De items staan op zichzelf en geven je interieur, zowel zakelijk als particulier, een boost! Daarnaast heeft dit Belgische merk zowel heel uitgesproken als ingetogen series, de diversiteit staat op zich.

Musthaves.nl is officieel dealer van Serax

Voor de producten van Serax ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Serax, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Serax en vele andere top designmerken.
To Top