Shades of Plates bord Frederik Roijé rond basic

 49,95
Meer informatie
Artikelnr: SP 20.02
EAN 7432238833885
Merk Frederik Roije
Ontwerper Frederik Roije
Kleur Beige
Materiaal Beukenhout
Hoogte 2
Diameter Ø 28
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

Het Shades of Plates is onderdeel van een reeks kwalitatieve Frederik Roijé producten.

De inspiratie voor deze bijzondere borden haalde Frederik Roijé uit het Rijksmuseum. Hij was uitgenodigd door het museum om van een item uit hun collectie een nieuw, modern vormgegeven design te maken. Zijn keus viel hierbij op een paar porseleinen borden, met afbeeldingen erop die dateren uit de Gouden Eeuw. Om deze afbeeldingen een modern tintje te geven heeft hij ze met hele kleine gaatjes uit het hout gefreesd, waardoor ze een speels effect geven op het robuuste hout. De borden zijn uitermate geschikt om te gebruiken als brood- of borrelplank, maar ook als bord zijn ze prima te gebruiken. De Shades of Plates is beschikbaar in deze basic versie, maar ook met uitgefreesd dessin.

Met het Shades of Plates bord haal je een prachtig stukje Nederlands design in huis. Het ontwerp komt van Frederik Roijé, die in 2001 afgestudeerd is aan de gerenommeerde Design Academy in Eindhoven. Sinds 2003 heeft hij zijn eigen designstudio in Amsterdam, waar hij zijn meest bekende designs heeft ontworpen.

- Uniek, modern design.
- Ontworpen door Frederik Roijé.
- Gemaakt van beukenhout.
- Ook met dessin.
- Tevens beschikbaar in een achthoek met of zonder dessin.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over servies of over een ander product van Frederik Roijé dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan je graag te woord inzake het Shades of Plates bord van Frederik Roijé en vele andere musthaves.
To Top