Smart paraplubak Yamazaki wit

 34,95
Meer informatie
Artikelnr: YZ-06718
EAN 4903208067188
Merk Yamazaki
Kleur Wit
Materiaal Metaal
Hoogte 30
Lengte 11
Breedte 11
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

De Smart paraplubak is onderdeel van een reeks kwalitatieve Yamazaki producten.

De Smart paraplubak heeft een bijzonder veelzeggende naam en is bovendien een zeer praktische eyecather. Dit strak vormgegeven garderobe item toont een strak design wanneer deze met de dichte kant naar je toe staat waarin het praktisch nut schuilt. Wanneer deze om wordt gedraaid wordt duidelijk wat de Smart letterlijk inhoudt. Aan de binnenzijde is deze voorzien van 4 kunststof lekbakjes die je kan verdelen over de 4 vakken aan de onderzijde en de 2 bakjes halverwege de paraplubak op een verhoogd plateau, waarin de korte paraplu's kunnen worden gestoken zodat deze niet verdwijnen naar de bodem zoals bij de meeste paraplubakken het geval. Ideaal voor zowel lange als korte paraplu's en daarom met recht een slimme paraplubak te noemen!

De Smart paraplubak is aan de onderzijde voorzien van 4 ABS kunststof lekbakjes om druppels van paraplu's in op te vangen. De buitenzijde van de paraplubak is gemaakt van roestvrij staal met een wit gekleurde coating. Tevens is het mogelijk om de Smart ook te verkrijgen met een zwart gekleurde coating, perfect in combinatie met donker gekleurde elementen in de garderobe!

- Praktisch design.
- Perfect voor lange én korte paraplu's.
- Gemaakt van roestvrij metaal.
- Verplaatsbare ABS kunststof binnenzijde.
- Gecoate afwerking in de kleur wit.
- Tevens leverbaar in een zwarte uitvoering.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over paraplubakken of een ander product van Yamazaki dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord staan inzake de Smart paraplubakken van Yamazaki en vele andere musthaves.
To Top