Sofisticato 35B buis Serax - TBV railsysteem - 160 cm

 37,00  30,58
Meer informatie
Artikelnr: B7220401
Bezorging Pakketbezorging (DPD / Bpost / Groot transport)
EAN 5400959006972
Merk Serax
Ontwerper Koen van Guijze
Kleur Natuurlijke materiaalkleur
Materiaal Metaal
Lengte 160
Diameter Ø 1,6
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving
Deze Sofisticato 35B buis(160 cm) van Serax is, samen met de 35A buis(80 cm), de basis van de Sofisticato plafondlamp met railsysteem. Met deze serie kan je jouw eigen lamp samenstellen. Combineer met lampen zoals bijvoorbeeld de Sofisticato 29 plafondlamp, de Sofisticato 30 plafondlamp, de Sofisticato 31 plafondlamp en de Sofisticato 32 plafondlamp. Het verschil tussen de Sofisticato 29 en Sofisticato 32 plafondlamp is het formaat. Je kan kiezen voor één of meerdere lampen van hetzelfde formaat maar wat ook leuk is, is het afwisselen van formaat en soort lampen. Zo creëer je een speels effect. Als laatste heb je voor jouw eigen gecreëerde lamp nog een plafondconnector met twee gaten nodig, wat zorgt voor een strakke finishing touch.

De Sofisticato serie is een prachtige, authentieke collectie verlichtingsobjecten die ontworpen zijn door Koen van Guijze. Koen is geen onbekende in de verlichtingsbranche, voor vele jaren heeft hij een eigen bedrijf gehad maar de creativiteit om zelf te ontwerpen kreeg de bovenhand. Zo is dus ook de Sofisticato ontstaan. Hieruit blijkt dat hij houdt van authentieke materialen die prachtig te mixen zijn in een robuuste interieur stijl, daar voegt Koen vervolgens doordachte details aan toe. De producten uit de Sofisticato serie zijn met de hand vervaardigd uit blauwstaal, hierdoor is er geen exemplaar hetzelfde. Verrijk je interieur door een aantal items uit deze serie met elkaar te combineren.

- Stoer design.
- Onderdeel van de Sofisticato serie.
- Ontworpen door Koen van Guijze.
- Vervaardigd uit blauwstaal.
- Volledig met de hand gemaakt.
- Kies uit de Sofisticato 35B buis(160 cm) óf de Sofisticato 35A buis(80 cm) om de lamp op te hangen!
- Te combineren met de Sofisticato 29 plafondlamp, de Sofisticato 30 plafondlamp en de Sofisticato 32 plafondlamp.
- Vergeet de plafondconnector niet.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over plafondlampen of over een ander product van Serax dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Sofisticato plafondlamp van Serax en vele andere musthaves.
To Top