Solitaire staande kapstok Kerkmann

 284,35
Meer informatie
EAN 641243681030
Productnummer K6069
Merk Kerkmann
Kleur Verchroomd
Materiaal Aluminium
Hoogte 175
Diameter Ø 33,5
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
De Solitaire staande kapstok is onderdeel van een reeks kwalitatieve Kerkmann producten.
De Solitaire staande kapstok is een zeer uniek vormgegeven item uit de collectie van Kerkmann. Deze kapstok bestaat namelijk uit drie pijlers met een rechthoekig uiterlijk, die aan de bovenkant schuin zijn afgesneden. Deze pijlers hebben de beschikking over maar liefst acht kapstokhaken waar je tevens ook kledinghangers op kan hangen. Aan de binnenzijde van de Solitaire zit een parapluhouder verwerkt met een lekbakje. Deze staande kapstok heeft een brede voetplaat die het een ferme stabiliteit geeft. De gehele Solitaire staande kapstok is vervaardigd uit aluminium en staal. - Modern design. - Gemaakt van staal en aluminium. - Voorzien van handige parapluhouder. - Beschikt over 8 kapstokhaken. - Geschikt voor kledinghangers. - Grote stabiele voetplaat.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over staande kapstokken of over een ander product van Kerkmann dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Solitaire staande kapstok van Kerkmann en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top