Spinder Design

Uw selectie
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Spinder Design

Spinder Design is een merk dat wordt geïnspireerd door het leven en combineert dit met de karakteristieke eigenschappen die zij door de jaren heen eigen hebben gemaakt. Een constant vernieuwend merk, maar toch weten zij de bekende industriële en robuuste vormen aanhouden die bij Spinder Design passen. Door dit te combineren met strakke lijnen en een stoere uitstraling, is een unieke collectie kleinmeubelen, kapstokken en opbergers ontstaan.

Spinder Collaboration

Spinder Design heeft een geheel eigen koers en is daarmee toonaangevend in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van meubelen en woonaccessoires. De ontwerpen worden voornamelijk , maar soms ook met een beetje hulp van anderen. Spinder Design werkt namelijk samen met diverse ontwerpers die in samenwerking een aantal unieke ontwerpen creëren. Het resultaat: een bijzondere en krachtige collectie, net wat anders dan het gewone.

Musthaves.nl is officieel dealer van Spinder Design

Voor de producten van Spinder Design ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Spinder Design, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Spinder Design en vele andere top designmerken.
To Top