Square bank Bodilson

 2.699,00
Meer informatie
Artikelnr: BO-SQUARE
Merk Bodilson
Kleur Diverse kleuren
Materiaal Hout, Metaal, PU schuim, Textiel
Hoogte 86/86
Breedte 241/186
Diepte 201/102
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving
De Square loungebank is een moderne en strakke bank dankzij het mooie design. De bank op de afbeelding bestaat uit meerdere onderdelen met losse poten. Welke samenstelling je kiest, de Square loungebank zal sowieso een klassieke en comfortabele uitstraling hebben. Een ideale bank voor het gehele gezin om eens lekker neer te ploffen voor een heerlijk avondje film kijken.

De Square is verkrijgbaar in meerdere opstellingen en formaten, zo is er naast deze bijvoorbeeld ook een 4-zits en een 3-zits verkrijgbaar. Bodilson biedt een bijzonder ruime collectie aan kleuren en stofferingen die samen zijn te stellen zodat de bank perfect aansluit op jouw wens. Naast alle mogelijkheden kun je bij de Square bank ook nog kiezen tussen twee verschillende soorten poten: De Square-L(Losse poten) en de Square-T(Tube). Het Square-T onderstel zie je afgebeeld op de laatste foto. Download het PDF-bestand onder aan de pagina en bekijk het digitaal stalenboek van Bodilson!

- Bel of mail ons voor de verschillende mogelijkheden!
- Luchtig en modern design.
- Poten van zwart metaal.
- Zitting voorzien van Nosag vering en hoogwaardig schuim.
- Stof zoals afgebeeld op de foto: Stofcategorie 3, Cima 70 grey.
- Verkrijgbaar in verschillende kleuren & stofferingen.
- Samen te stellen naar eigen wens.
- Let op, prijs excl. rugkussens.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over banken of over een ander product van Bodilson dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Square loungebank van Bodilson en vele andere musthaves.
pdf
(Formaat: 564.7 KB)
To Top