Webshop Keurmerk
076-5328184

Stacked module Muuto achterwand groot

Stacked module Muuto achterwand groot
Stacked module Muuto achterwand groot Stacked module Muuto achterwand groot Stacked module Muuto achterwand groot Stacked module Muuto achterwand groot Stacked module Muuto achterwand groot Stacked module Muuto achterwand groot Stacked module Muuto achterwand groot Stacked module Muuto achterwand groot Stacked module Muuto achterwand groot Stacked module Muuto achterwand groot Stacked module Muuto achterwand groot Stacked module Muuto achterwand groot
De Stacked van MUUTO is onderdeel van de Stacked serie.
De Stacked module is een functioneel kast/wandsysteem met achterwand, die persoonlijk samen te stellen is. Ontworpen door Julien de Smedt, die deze geweldige oplossing heeft bedacht, geeft dit de mogelijkheid om verschillende maten met elkaar te combineren en een speels effect in je woonkamer of keuken te creëren.

De Stacked module met achterwand komt evenals de open module in 3 verschillende maten: klein, middel en groot en zijn verkrijgbaar in donkergrijs, lichtgrijs, wit en essenfineer. Voor het middel formaat is tevens een module te verkrijgen met een deurtje en voor elk formaat is een akoestisch paneel verkrijgbaar. Om het geheel als kast compleet af te maken is er een podium op poten verkrijgbaar. Met elke aangeschafte module met achterwand wordt 1 witte bevestigingsclip, 4 beschermdopjes en een ophangset bestaande uit pluggen, schroeven en beugels meegeleverd.

Gelijk aan de slag?
Dankzij de Stacked Configurator van MUUTO is het bijzonder gemakkelijk om jouw persoonlijke voorkeur te ontwerpen om zo een idee te schetsen van je benodigdheden. Zodra je je eigen Stacked hebt ontworpen hoef je het enkel naar ons op te sturen en kunnen wij je voorzien van een minstens net zo persoonlijke offerte.

- Modern design.
- Zeer variabel in ontwerp.
- Ontworpen door Julien de Smedt.
- Gemaakt van PU gelakt MDF of essenfineer.
- Gebruiksvriendelijk te ontwerpen dankzij de Stacked Configurator.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over kasten of over een ander product van MUUTO dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Stacked van MUUTO en vele andere musthaves.

✓ Levertijd is 1 - 2 weken

✓ Gratis bezorging
✓ 100 dagen retourtermijn

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 147,93 Incl. BTW: € 179,00

Product informatie

Extra informatie

Leveringswijze Onze planning neemt contact met u op voor bezorging.
EAN 5710562050348
Productnummer 05034
Merk Muuto
Ontwerper Julien de Smedt
Kleur Diverse kleuren
Materiaal Houtfineer, MDF
Hoogte 43,5cm
Breedte 65,4cm
Diepte 35cm

Ook interessant voor u?

Stacked akoestisch paneel Muuto medium grijs

Stacked akoestisch paneel Muuto medium grijs

Excl. BTW: € 33,06 Incl. BTW: € 40,00
Stacked module Muuto middel deur

Stacked module Muuto middel deur

Excl. BTW: € 156,20 Incl. BTW: € 189,00
Stacked podium Muuto donkergrijs

Stacked podium Muuto donkergrijs

Excl. BTW: € 189,26 Incl. BTW: € 229,00
Stacked bevestigingsclip Muuto lichtgrijs

Stacked bevestigingsclip Muuto lichtgrijs

Excl. BTW: € 15,70 Incl. BTW: € 19,00
X
Wilt u een advies of een offerte voor dit product? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor vrijblijvend advies en/of een passende offerte.

Uw gegevens

* Verplichte velden

Musthaves Giftcard
Musthaves Giftcard