Webshop Keurmerk
076-5328184

Stacked module Muuto middel deur

Stacked module Muuto middel deur
Stacked module Muuto middel deur Stacked module Muuto middel deur Stacked module Muuto middel deur Stacked module Muuto middel deur Stacked module Muuto middel deur Stacked module Muuto middel deur Stacked module Muuto middel deur Stacked module Muuto middel deur Stacked module Muuto middel deur Stacked module Muuto middel deur Stacked module Muuto middel deur Stacked module Muuto middel deur
De Stacked van MUUTO is onderdeel van de Stacked serie.
De Stacked module is een functioneel kast/wandsysteem met optionele achterwand, die persoonlijk samen te stellen is. Ontworpen door Julien de Smedt, die deze geweldige oplossing heeft bedacht, geeft dit de mogelijkheid om verschillende maten met elkaar te combineren en een speels effect in je woonkamer of keuken te creëren.

De Stacked module met deur is van middel formaat en tevens het meest veelzijdige uit de serie. Evenals de kleine en de grote module komen deze in de kleuren wit, lichtgrijs, donkergrijs en essenfineer. Naast de module met deur is deze te verkrijgen als compleet open module en met achterwand welke in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Daarnaast is voor elk formaat een akoestisch paneel verkrijgbaar om de akoestiek in grote ruimte te verbeteren of om als roomdivider te laten fungeren. Om het geheel als kast compleet af te maken is er een podium op poten verkrijgbaar. Met elke aangeschafte module met achterwand wordt 1 witte bevestigingsclip, 4 beschermdopjes en een ophangset bestaande uit pluggen, schroeven en beugels meegeleverd.

Gelijk aan de slag?
Dankzij de Stacked Configurator van MUUTO is het bijzonder gemakkelijk om jouw persoonlijke voorkeur te ontwerpen om zo een idee te schetsen van je benodigdheden. Zodra je je eigen Stacked hebt ontworpen hoef je het enkel naar ons op te sturen en kunnen wij je voorzien van een minstens net zo persoonlijke offerte.

- Modern design.
- Zeer variabel in ontwerp.
- Ontworpen door Julien de Smedt.
- Gemaakt van PU gelakt MDF of essenfineer.
- Gebruiksvriendelijk te ontwerpen dankzij de Stacked Configurator.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over kasten of over een ander product van MUUTO dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Stacked van MUUTO en vele andere musthaves.

✓ Levertijd is 1 - 2 weken

✓ Gratis bezorging
✓ 100 dagen retourtermijn

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 156,20 Incl. BTW: € 189,00

Product informatie

Extra informatie

Leveringswijze Onze planning neemt contact met u op voor bezorging.
Productnummer 83415
Merk Muuto
Ontwerper Julien de Smedt
Kleur Diverse kleuren
Materiaal Houtfineer, MDF
Hoogte 43,5cm
Breedte 43,5cm
Diepte 35cm

Ook interessant voor u?

Stacked podium Muuto donkergrijs

Stacked podium Muuto donkergrijs

Excl. BTW: € 189,26 Incl. BTW: € 229,00
Stacked module Muuto achterwand middel

Stacked module Muuto achterwand middel

Excl. BTW: € 123,14 Incl. BTW: € 149,00
Stacked akoestisch paneel Muuto medium grijs

Stacked akoestisch paneel Muuto medium grijs

Excl. BTW: € 33,06 Incl. BTW: € 40,00
Stacked module Muuto middel

Stacked module Muuto middel

Excl. BTW: € 111,57 Incl. BTW: € 135,00
X
Wilt u een advies of een offerte voor dit product? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor vrijblijvend advies en/of een passende offerte.

Uw gegevens

* Verplichte velden

Musthaves Giftcard
Musthaves Giftcard