Stay lounger large Blomus beschermhoes

 44,95
Meer informatie
Artikelnr: B-62019
Bezorging Pakketbezorging (DPD / Bpost / Groot transport)
EAN 4008832783876
Merk Blomus - KORTING!!
Kleur Lichtgrijs
Materiaal Polyester
Hoogte 80
Breedte 80
Diepte 150
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving
Dit is de beschermhoes voor de Stay lounger large van Blomus. Deze kun je gebruiken, terwijl jouw Stay lounger large nog buiten staat, om hem te beschermen. De beschermhoes is gemaakt van 100% polyester met PU-coating en is waterbestendig. De beschermhoes is precies op maat voor de Stay lounger large en je kan hem bevestigen door middel van elastiek. De beschermhoes is dus echt bedoeld om te beschermen van verschillende weersomstandigheden of vogels die overvliegen, terwijl jouw Stay lounger large nog lekker op zijn plekje staat. Zo bescherm je de Stay lounger large gemakkelijk en behoud je de top kwaliteit van Blomus!

Je kunt bij de Stay lounger large ook nog kiezen voor een opberghoes. Deze gebruik je om het bed voor langere periode op te bergen, denk bijvoorbeeld aan winterstalling.

- Beschermhoes van de Stay Lounger large.
- Waterafstotend.
- Houd zo de kwaliteit hoog!
- Mix en match met andere producten uit de serie Stay van Blomus!
- Ook een opberghoes beschikbaar.
- Perfecte Blomus kwaliteit!

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over de Stay lounger large beschermhoes of over een ander product van Blomus dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat je graag te woord over de Stay lounger large beschermhoes van Blomus en vele andere musthaves.
To Top