Storylines Double boekenplank Frederik Roijé donkergrijs

 415,00
Meer informatie
Artikelnr: ST 20.01
Bezorging Wij bellen u z.s.m. voor maken bezorgafspraak.
EAN 7432238830808
Merk Frederik Roije
Ontwerper Frederik Roije
Kleur Donkergrijs
Materiaal Metaal
Hoogte 28
Breedte 180
Diepte 20
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

De Storylines wandplank is onderdeel van een reeks kwalitatieve Frederik Roijé producten.

De Storylines wandplank van Frederik Roije is een heuse blikvanger in je woonkamer. Evenals veel andere producten uit de collectie van Roijé is ook deze gebaseerd op de skyline van grote wereldsteden. De skyline van een grote stad is hier goed in terug te vinden zonder dat het zijn functionaliteit verliest. Naast het gebruik als boekenplank is de Storylines ook goed te gebruiken voor het speels tentoonstellen van souvenirs, foto's of snuisterijen. Met de Storylines boekenplank haal je een prachtig stukje Nederlands design in huis. Het ontwerp is rechtstreeks afkomstig van Frederik Roijé, wie in 2001 afgestudeerd is aan de gerenommeerde Design Academy in Eindhoven. Sinds 2003 heeft hij zijn eigen designstudio in Amsterdam, waar hij zijn meest bekende designs heeft ontworpen.

De Storylines Double boekenplank is de dubbele uitvoering van de Storylines Single boekenplank dat door middel van een koppelstuk aan elkaar gekoppeld kan worden. Deze enkele Stoylines zijn gemaakt uit één plaat staal welke is gevouwen in de juiste vorm.Deze is zowel horizontaal als verticaal te hangen en ideaal om met meerdere uitvoeringen te combineren. De Storylines Double boekenplank is leverbaar in de kleuren donkergrijs en wit.

- Modern design.
- Ontworpen door Frederik Roijé.
- Gemaakt van metaal.
- Donkergrijs gecoate afwerking.
- Leverbaar in de kleuren donkergrijs en wit.
- Ook als enkele uitvoering verkrijgbaar.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over boekenplanken of over een ander product van Frederik Roijé dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Storylines boekenplanken van Frederik Roijé en vele andere musthaves.
To Top