Tertio H Magnefique kapstokhaak Van Esch

 81,07
Meer informatie
Artikelnr: VE-TERTIO-H-MAGN
Merk Van Esch
Ontwerper Gerard Kerklaan
Kleur Donkergrijs
Materiaal Kunststof
Diepte 5
Diameter Ø 9
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

De Tertio kapstokhaak van Van Esch is onderdeel van de Tertio serie.

De Tertio serie is een veelzijdige collectie kapstokken, wandhaken en wandkapstokken die door de solide Van Esch kwaliteit zeer geschikt zijn voor de zakelijke markt. In een combinatie van donkergrijs kunststof en aluminium heeft ontwerper Gerard Kerklaan een neutrale maar karakteristieke reeks items ontworpen. De kracht van deze serie zit hem ook in de uitgebreide collectie die naar eigen wens is in te stellen.

De Tertio H Magnefique kapstokhaak is een modern ontworpen haak met minimalistische insteek. De voorzijde is elegant gebogen waarmee een doordachte haak ontstaat die geschikt is voor jassen, sjaals en andere kledingstukken voor in de garderobe. De Tertio H Magnefique is geheel gemaak van hoogwaardig kunststof en heeft van nature een donkergrijze kleur. Voor de achterkant is er een magneet toegepast die tot wel 7 kg kan dragen. De kapstokhaak wordt geleverd per stuk en is perfect voor zowel thuis als in een zakelijke omgeving. Er is tevens een variant beschikbaar met een drietal haken en doorlopend frame.

- Modern design.
- Onderdeel van de Tertio serie.
- Ontworpen door Gerard Kerklaan.
- Gemaakt van kunststof.
- Bevat een magnetische achterkant.
- Eenvoudig te bevestigen.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over kapstokhaken of een ander product van Van Esch dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord staan inzake de Tertio kapstokhaak van Van Esch en vele andere musthaves.
To Top