Tertio TR3 wandkast 100 cm Van Esch

 957,11
Meer informatie
Artikelnr: VE-TERTIO-TR3
Merk Van Esch
Ontwerper Gerard Kerklaan
Kleur Donkergrijs
Materiaal Metaal
Hoogte 174
Breedte 100 - 300
Diepte 42,5
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

De Tertio wandkast van Van Esch is onderdeel van de Tertio serie.

De Tertio serie is een veelzijdige collectie kapstokken, wandhaken en wandkapstokken die door de solide Van Esch kwaliteit zeer geschikt zijn voor de zakelijke markt. In een combinatie van donkergrijs kunststof en aluminium heeft ontwerper Gerard Kerklaan een neutrale maar karakteristieke reeks items ontworpen. De kracht van deze serie zit hem ook in de uitgebreide collectie die naar eigen wens is in te stellen.

De Tertio TR3 wandkast is een prachtig product uit de collectie van Van Esch. Dit item is leverbaar in de formaten 100 cm, 200 cm en 300 cm. De grootste variant heeft plaats voor maar liefst 42 tassen en de kleinste variant voor 15 tassen. Het frame van de TR3 bestaat uit staal dat bewerkt is met een donkergrijze epoxy coating, het profiel dat de rekken vormt heeft een aluminium afwerking gekregen. De wandkast is minimalistisch, praktisch en zeer modern waarmee het een veelzijdig toe te passen product wordt. Plaats het in een basisschool, de sportclub of in een hotel. Bevestig het tegen een wand of maak het stevig vast aan de ondergrond. Voor dit product van Van Esch kan je een geheel persoonlijke offerte opvragen bij Musthaves. De getoonde afbeelding wijkt af van het geleverde product, dit hangt af van de uiteindelijk gekozen afmeting.

- Modern design.
- Onderdeel van de Tertio serie.
- Ontworpen door Gerard Kerklaan.
- Gemaakt van aluminium en kunststof.
- Leverbaar in drie formaten.
- Eenvoudig te monteren.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over wandkasten of een ander product van Van Esch dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord staan inzake de Tertio wandkast van Van Esch en vele andere musthaves.
To Top