Tree staande kapstok Cascando

 719,00
Meer informatie
Productnummer 1050
Merk Cascando
Ontwerper Robert Bronwasser
Kleur Diverse kleuren
Materiaal Aluminium, MDF
Hoogte 193
Diameter Ø 80
Gratis thuisbezorgd vanaf € 25
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
De Tree staande kapstok is onderdeel van een reeks kwalitatieve Cascando producten.
De kapstokboom Tree wekt elke ruimte tot leven. De Tree kapstok maakt deel uit van de nieuwe Nature-serie van Cascando: een reeks speelse elementen voor thuis of op kantoor. Kapstok Tree is een stabiele, vrijstaande kledingstandaard die ruimte biedt aan maar liefst 20 jassen. Deze is gemaakt van gelakt MDF, met knoppen van gepolijst aluminium. - Speelse kapstok gebaseerd op een boom. - Ontworpen door Robert Bronwasser. - Gemaakt van MDF en gepolijst aluminium. - Ruimte voor 20 jassen. - Verkrijgbaar in 3 kleuren.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over staande kapstokken of over een ander product van Cascando dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Tree staande kapstok van Cascando en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top