Van Esch

Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-20 van 60
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-20 van 60
32

Van Esch: een familieverhaal

Het is 1972 als Henk van Esch vanuit een kelder begint met het produceren van garderobes en kapstokken, onder de naam van Esch. Geen onbekende naam, die je waarschijnlijk al eens eerder hebt gehoord bij Functionals. Een prachtig designmerk, onder leiding van de broers Ad en Simon van Esch. En inderdaad, dat is familie van Henk van Esch. Het zijn namelijk zijn zoons. Ad en Simon van Esch krijgen de beste opleiding die ze maar kunnen wensen, ze groeien op met het bedrijf van hun vader. Voordat de broers starten met hun eigen merk Functionals, nemen ze in 1988 het bedrijf van hun vader over. In een snel veranderende markt, groeien de broers makkelijk mee met de nieuwe opvattingen van die tijd. Het merk wordt tijdloos, praktisch, duurzaam, en blijft weg van de trends, zonder dat dat ten koste gaat van de hoogwaardige designwaarde. En zo ontstaat een ijzersterk bedrijf, het mekka van de opberg- en garderobesystemen en entreeaccessoires. Kortom alles wat je bedrijf nodig heeft om niet alleen de klant, maar ook de werknemer, patiënt, of gast als een koning te ontvangen. En zo is dan ook het motto van van Esch: Wie goed ontvangen wordt, voelt zich direct welkom. En we weten allemaal; het is de eerste indruk die telt.

The Perfect Entrance

Bij van Esch wordt nauw samengewerkt met topontwerpers en architecten. Er wordt nooit bezuinigd op kwaliteit en materiaal, en de functionaliteit gaat perfect samen met de kracht van het ontwerp. Zo wordt een lijn ontwikkeld, die niet voor niets de naam draagt van hun productlijn; The Perfect Entrance. Het merk vindt inmiddels wereldwijd zijn weg, en niet op de minste plekken. De meubels en accessoires staan in het Witte huis, bij Wimbledon en wat dichter bij huis, in het Rijksmuseum. Met de Perfect Entrance lijn van van Esch creëer je het welkom dat je je klant of gast toewenst. En laten we eerlijk zijn, je kan het ook rustig in je eigen huis plaatsen, want het zijn prachtige producten. Een kapstok uit de Sticks collectie doet het altijd goed; een fraai samenspel tussen wit kunststof en eikenhout. Ook eigenzinnig is de Slide kapstok, deze kapstok bestaat uit een metalen buis waaraan je haakjes bevestigt. De grappige vorm zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt een boompje in je huis of werkruimte te hebben.

Musthaves.nl is officieel dealer van Van Esch

Voor de producten van Van Esch ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Van Esch, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Van Esch en vele andere top designmerken.
To Top