Velvet 03 staande kapstok Cascando

 399,00
Meer informatie
EAN 4250567347513
Productnummer 2100
Merk Cascando
Ontwerper Marleen Valstar
Kleur Diverse kleuren
Materiaal Aluminium, Metaal
Hoogte 175
Diameter Ø 35
Gratis thuisbezorgd vanaf € 25
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
De Velvet staande kapstok is onderdeel van een reeks kwalitatieve Cascando producten.
Velvet is een design kapstok die zich overal thuis voelt. Met knoppen in zwart of wit oogt Velvet chique en modern. Oranje knoppen zorgen voor een vrolijk accent. Er is keuze uit drie, vier of vijf armen. De kleine haken zorgen voor extra capaciteit. Kroon, frame en voet zijn van geanodiseerd aluminium en met gevoel voor detail afgewerkt. De voet is voorzien van staal en is zeer stabiel. - Design kapstok. - Ontworpen door Marleen Valstar. - Gemaakt van geanodiseerd aluminium en staal. - 3 haken. - Verkrijgbaar in 3 kleuren.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over staande kapstokken of over een ander product van Cascando dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Velvet staande kapstok van Cascando en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top