Verlichting van Kay

Verlichting van Kay
Uw selectie
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kay

Dit Nederlandse merk heeft al heel wat design producten ontworpen met een eigen stijl. De industriële en natuurlijke look die de producten met zich meebrengen geven je huis een gezellige en sfeervolle touch. Kay heeft een mooie collectie aan lampen ontworpen die ieders aandacht trekt. De bijzondere ontwerpen waarbij gebruik is gemaakt van metaal, hout en glas maken het lampen die binnen ieder interieur een passende plek kunnen vinden. Wij vertellen je graag meer over de design verlichting die Kay ontworpen heeft:

  • Hanglampen: je kiest vaak voor een hanglamp omdat je licht over een groter stuk van de ruimte wil hebben. Meestal worden dit soort lampen dan ook boven een eettafel gehangen. Je moet dan ook kunnen zien wat je eet en welk stukje puzzel je waar aan moet leggen. De verlichting van Kay zorgt niet alleen voor de juiste hoeveelheid licht, ook zijn ze prachtig om naar te kijken. Zij hebben gekeken naar wat er nodig is voor een goede hanglamp en dat hebben ze verwerkt in hun collectie. Er is rekening gehouden met kleine ruimtes waar één lamp voldoende is en met grote ruimtes waar je graag een hele rij met lampen wil hangen. Reden genoeg om deze collectie design hanglampen eens te bekijken.
  • Tafellampen: het lampje dat alleen maar gezelligheid meebrengt. Een tafellamp is overal in je woning te plaatsen en is daarom heel veelzijdig. Kay heeft aan deze gezellige tafellampen ook nog een stukje trendy design toegevoegd. Alle lampen zijn stuk voor stuk kunstwerken om naar te kijken. Je brengt niet alleen licht naar je interieur ook een echte blikvanger. Van deze ontwerpen krijg je een glimlacht om je gezicht. Een tafellamp is klein maar groots in ontwerp. Kay heeft gebruikgemaakt van verschillende materialen om voor ieder interieur een passende lamp aan te kunnen bieden. Waar je gewend bent dat een tafellamp één lamp bevat, heeft Kay ook tafellampen ontworpen met meerdere lampen om een mooi effect te creëren. Bekijk snel deze prachtige collectie.
  • Vloerlamp: de lamp die altijd duidelijk aanwezig is in je woning. Dat is absoluut niet erg met deze fantastische vloerlampen van Kay. Ze zorgen voor de juiste hoeveelheid licht en zijn gemaakt om in het middelpunt van de belangstelling te staan. De afwisselende ontwerpen die van metaal en ook van hout gemaakt zijn, hebben allemaal een fantastisch design. Kay heeft verlichting gemaakt met grote lampen en met meerdere kleine lampen. Voor ieder interieur is er een passende vloerlamp te vinden. Deze bijzondere collectie is het zeker waard om te bekijken!

Kay bij Musthaves

Voor producten van Kay ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Heb je een keuze kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment Kay verlichting? Bestel dan direct je favoriet(en) online in onze shop. Je profiteert van voordelen zoals gratis verzending boven de €39,-, een retourtermijn van 30 dagen en het is mogelijk achteraf te betalen of in termijnen te betalen. Heb je nog vragen over onze collectie Kay verlichting? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

To Top