Hanglampen van Frederik Roije

Hanglampen van Frederik Roije
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 36
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 36
32

Frederik Roije

Zij bewijzen maar weer dat je ook in Nederland mooie producten kunt ontwikkelen. Dit in Amsterdam gevestigde bedrijf is een internationaal ontwerpbureau die diverse producten ontwerpt voor verschillende merken en markten. Frederik Roije staat bekend om hun creativiteit en innovatieve designs. Zij benadering is het bereiken van een nieuw niveau in producten en ruimtes. Meubels, verlichting, interieur en industrieel design zijn onderdeel van hun service. Frederik Roije heeft graag partners die grenzen durven overschrijden en zichzelf onderscheiden door exclusiviteit en innovatieve designs. Naast het ontwerpen voor bedrijven hebben ze ook een eigen meubel collectie ontworpen. Deze collectie bestaat uit meubels, verslichting en accessoires die succesvol verkocht worden over heel de wereld en blijven groeien. Frederik Roije wil blijven uitbreiden en nieuwe producten ontwikkelen voor meer succes en verkoop. Zij ontwerpen gewaagde, opvallende en moderne producten die in ieder interieur een mooie plaats verdienen.

Design hanglampen

Als iets bepalend is voor de sfeer in je huis dan zijn dat wel lampen. Een hanglamp kan op alle plaatsen in je huis gebruikt worden en is dus heel veelzijdig. Frederik Roije heeft mooi ingespeeld op de verschillende eisen van een hanglamp, voor ieder interieur hebben zij namelijk een passende hanglamp ontworpen. De hanglampen gaan van minimalistisch tot opvallend en aanwezig. Je kunt meerdere van dezelfde lampen gebruiken om een evenwichtige verdeling in licht te krijgen, of je kan met grotere lampen duidelijke ruimtes in je woning aangeven. Doordat dezelfde kleurstelling in verschillende soorten lampen voorkomt kun je één stijl aanhouden binnen je inrichting. Frederik Roije heeft verlichting van goede kwaliteit en met een mooi design.

Frederik Roije bij Musthaves

Voor producten van Frederik Roije ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Als je nog vragen hebt over producten van Frederik Roije, of wanneer je een product (nog) niet op de website ziet staan, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van Frederik Roije en andere top designmerken.

To Top