Vloerlampen van Frederik Roije

Vloerlampen van Frederik Roije
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
1 Item
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
1 Item
32

Frederik Roije

Frederik Roije is een internationaal ontwerpbureau die diverse producten ontwerpt voor verschillende merken en markten. Zij staan bekend om hun creativiteit en innovatieve ontwerpen. Ieder product en ruimte moet naar een nieuwe niveau getild worden, dat is waar ze naar streven. Frederik Roije ontwerpt meubels, verlichting, interieur en industriële designs. Zij werken graag samen met partners die grenzen overschrijden en zichzelf onderscheiden door exclusiviteit en innovatieve producten. Frederik Roije heeft onder hun eigen naam ook een goed verkopende collectie, bestaande uit meubels, verlichting en accessoires. Deze worden wereldwijd verkocht. De collectie blijft groeien en Frederik Roije ontwikkeld graag nieuwe producten en nieuwe contacten om hun bedrijf succesvoller te maken. Het merk staat voor creativiteit, innovatie en gedurfde designs.

Design vloerlampen

Een echte sfeermaker is wel de vloerlamp. Naast het zorgen voor licht in je woning zijn ze ook nog eens heel mooi om naar te kijken. Frederik Roije heeft verschillende modellen ontworpen om zo voor diverse interieurs een passende vloerlamp aan te kunnen bieden. De opvallende designs zijn echte blikvangers in jouw woning. Ze zijn gemaakt van kwalitatief mooie materialen en gaan hierdoor ook lang mee.

Frederik Roije bij Musthaves

Als je nog vragen hebt over producten van Frederik Roije, of als je een product (nog) niet op de website ziet, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van Frederik Roije en andere top designmerken.
To Top