Vloerlampen van By-Boo

Vloerlampen van By-Boo
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
12 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
12 Items
32

Vloerlampen By-Boo

By-Boo is een interieurmerk wat zich onderscheidt. Een eigenwijs merk wat is 2013 op de markt is gekomen. By-Boo volgt de actuele woontrends op de voet maar laat daardoor niet beperken. Actueel, maar met een eigen, unieke twist. Vol overtuiging kiezen ze voor opvallende woonstijlen en toffe woonitems. Hierdoor is elk By-Boo item uniek en dus persoonlijk. Ze zeggen daarom ook; By-Boo, Makes a Home! En niets is minder waar!

By-Boo design

Met dank aan de minimalistische designs kun je met de vloerlampen van By-Boo alle kanten op. Vaak een industrieel randje, maar daardoor zeker niet misplaatst in andere woonstijlen. De vormen en materialen verrassen en blijven dicht bij de essentie van een lamp. Met een vloerlamp creëer je sfeer in huis, en door de unieke vloerlampen van By-Boo is het ook nog een decoratief item.

Verlichtingscollectie van By-Boo

Als je wat extra aandacht geeft aan het licht in jouw huis kan dat zeer sfeerverhogend werken. Het combineren van lampen uit dezelfde serie zorgt voor een geheel. Denk bijvoorbeeld aan een wandlamp, vloerlamp en hanglamp van By-Boo. Licht op verschillende plekken in huis is rustgevend, praktisch en sfeervol! Neem is een kijkje bij deze By-Boo lampen:
- Hanglampen
- Wandlampen
- Tafellampen

Lamp van By-Boo? Musthaves!

Als je opzoek bent naar een lamp van By-Boo ben je bij Musthaves.nl aan het goede adres. Niet alleen zijn we officieel dealer van By-Boo maar bezorgen we ook op een doordeweekse dag naar keuze. Als je vragen hebt over een lamp van By-Boo, of je zoekt een lamp die (nog) niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over By-Boo en vele andere musthaves!
To Top