076-5328184


Jaarlijks vinden vele pakjes hun weg naar onze klanten, PostNL is hierin onze partner voor Nederland en Bpost voor Belgie.
Je ontvangt een verzendbevestiging per email zodra het pakketje ons magazijn verlaat. In deze email kan je klikken op de Track & Trace link zodat je je pakket gemakkelijk kunt volgen. Tevens bestaat de keuze of je het thuis laat bezorgen of ophaalt op een afhaallokatie zoals een supermarkt of Bruna.

Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken etc laten we bezorgen door middel van een transporteur. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning automatisch contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt. Let wel, dit alleen van maandag t/m vrijdag, niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd.

Soms is het mogelijk dat we zelf bezorgen, ook dan maken we vooraf een afspraak tot bezorging.
Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat er ten alle tijden de vrachtwagen of bus voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum of autovrije zone (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) dit graag voor af te vermelden.
Bezorging wordt altijd gedaan middels drempel levering. In etage woningen wordt dus het product in de hal/gang neergezet.

Kortom, we dragen er zorg voor om jouw bestelling zo snel en veilig mogelijk bij je te krijgen.

 

Hieronder nog enkele voorwaarden.

- Levering is op basis van drempellevering, zowel door PostNLBpost als door een transporteur. Uiteraard is het mogelijk om dienstdoende bezorger vriendelijk te vragen om het even binnen te zetten maar men is hiertoe niet verplicht en/of verzekerd. Ook in het geval van appartementen en flats leveren wij dan standaard in de centrale hal/ontvangstruimte tot over de eerste drempel.

- De bezorger/transporteur is niet verzekerd bij het helpen met het naar binnen tillen van het pakket. Mocht er per ongeluk iets om worden gestoten of de vloer, muur of trap beschadigen, dan is dit voor je eigen risico. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen.

Oktober Woonmaand

 

Rodeo Actie

 

€10,- Collectie korting

Oktober Woonmaand

 

Rodeo Actie

 

€10,- Collectie korting