VLUV

Filter
Best Sellers
Meest bekeken
Nieuw
Prijs
Oplopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 40
32
Filter
Best Sellers
Meest bekeken
Nieuw
Prijs
Oplopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 40
32

VLUV

VLUV is een gezonde en stijlvolle zitbal bekleed met verschillende en kenmerkende materialen. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je er rechtop en comfortabel op kunt zitten zodat deze gebruikt kan worden voor balansoefeningen of als trendy zitmeubel. Door het strakke design en de hoogwaardige stoffen is de VLUV een een echte musthave voor in huis. Het VLUV project is een van de meest recente werken van HOCK, een design studio opgericht door product ontwerper Kristof Hock in 2009. Zij ontwerpen producten voor zowel leefruimtes als voor activiteiten, en voeren hier een modern en eigentijds design in door waar HOCK zich mee weet te onderscheiden van anderen.

HOCK filosofie

Een aantrekkelijk product ontwerpen is moeilijker dan je denkt. Aantrekkelijkheid ligt in de ogen van de kijker en om hier zo veel mogelijk op in te spelen wordt er rekening gehouden met vormen en materialen, en de balans hier van. Deze eigenschappen moeten het resultaat zijn van een enkel aspect: passie. Deze passie voor de beste en natuurlijke materialen legt de basis voor de merkfilosofie in een wereld van kunststof en kunstmatige producten.

Musthaves.nl is officieel dealer van VLUV

Voor de producten van VLUV ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van VLUV, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over VLUV en vele andere top designmerken.
To Top