Webshop Keurmerk
076-5328184

Gebruik kortingscode WINTER en ontvang 15% korting op heel veel musthaves!     ⓘ     Meer info


VTwonen

VTwonen

97 - 108 van 108

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Stack-it High trolley VTwonen

  189,50

  ✓ Levertijd is 5 - 10 dagen

  Ook in andere afmetingen
 • Lockerkast 2-deurs VTwonen zilver

  398,95

  ✓ Levertijd is 5 - 10 dagen

  Ook in andere kleuren
 • Show/medicine vitrinekast VTwonen laag jadegroen

  199,00

  ✓ Levertijd is 5 - 10 dagen

  Ook in andere kleuren
 • Square eettafel VTwonen eiken

  569,00

  Niet meer leverbaar

 • Store Junior kussen opbergbank VTwonen bruin

  59,00

  Niet meer leverbaar

 • Grip salontafel VTwonen

  89,00

  ✓ Levertijd is 5 - 10 dagen

  Nu extra voordeel
 • Stock trolley VTwonen wit

  369,00

  Niet meer leverbaar

 • Sidetable en/of bureau VTwonen zwart

  299,00

  Niet meer leverbaar

 • Store Junior opbergbank VTwonen

  195,00

  ✓ Levertijd is 8 weken

 • Pronkrek wandrek VTwonen staand zwart

  149,00

  ✓ Levertijd is 5 - 10 dagen

  Ook in andere kleuren
 • Locker kast 3 deurs VTwonen grijs

  449,00

  ✓ Levertijd is 5 - 10 dagen

 • Locker kast 3 deurs VTwonen wit

  399,00

  ✓ Levertijd is 5 - 10 dagen

97 - 108 van 108

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

VTwonen: meer dan een designmerk alleen

VTwonen is onderdeel van Sanoma, van oudsher (sinds 1913) uitgever van vele bekende bladen en vanaf 1996 ook magazines online variërend van de Donald Duck tot de Linda, en van Autoweek tot uiteraard de VTwonen. Sanoma is op zijn beurt weer onderdeel van de Sanoma-groep: een beursgenoteerde onderneming in de mediabranche die niet alleen bladen bezit, maar onder andere ook de zenders NET5, SBS6, alsmede de internetpagina’s NU.nl, en Startpagina. Kortom, een bedrijf dat in staat is miljoenen mensen te bereiken via verschillende mediakanalen.

Het magazine

Bijna iedereen vindt het leuk om het blad VTwonen door te bladeren en inspiratie op te doen omtrent de laatste hippe trends en tips voor in je huis of op kantoor. Al jaren is VTwonen koploper op het gebied van huis en inrichting voor elke portemonnee. Door hun enorm gevarieerde aanbod is er voor een ieder wat wils. Van de complete Store serie in de kinderkamer tot een smaakvolle Dot hanglamp voor in de hal, er is keuze genoeg. Smaakvol geëtaleerd in het blad, met mooie fotografie en interessante teksten over uiteenlopende onderwerpen.

Voel je thuis, ook op je werk

VTwonen staat altijd open voor nieuwe producten, aangevuld met de tijdloze klassiekers. Vrijwel elke klassieke designbank is bijvoorbeeld prachtig te combineren met een salontafel. Maar die prettige sfeer zet je natuurlijk graag door op je werkplek. Daarom kun je bij VTwonen ook terecht voor perfecte meubels op elke werkplek. Een tijdschriftenrek of een pronkrek voor in de wachtkamer, een Stock Trolley in de keuken, of het klassieke Spider krukje in je atelier, alles is mogelijk.

VTwonen in huis halen

De inspiratie komt niet alleen bij de ontwerpers vandaan komt maar ook gewoon uit de lezers zelf die vaak hun eigen huis laten zien aan de team van VTwonen. Het blad geeft alle ideeën en inrichtingen vorm middels mooie fotografie, wat zorgt voor een prachtig beeld en geheel. Het is daarmee een blad voor iedereen. Het merk staat dan ook bekend om zijn betaalbare, functionele en eigentijdse meubelen en accessoires die ze via hun blad aan het grote publiek laten zien.

Musthaves.nl is officieel dealer van VTwonen

Voor de producten van VTwonen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van VTwonen, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over VTwonen en vele andere top designmerken.
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 15% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 15% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!