Whiskey Stones ijsblokjes Sagaform

 15,04
Meer informatie
Leveringswijze Met PostNL (NL) of Bpost (Belgie)
EAN 7394150163504
Productnummer 5016350
Merk SEEL
Ontwerper Sagaform Studio
Kleur Natuurlijke materiaalkleur
Materiaal Steen / Mineraal
Hoogte 3
Lengte 3
Breedte 3
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
De Whiskey Stones zijn onderdeel van een reeks kwalitatieve Sagaform producten.
De Whiskey Stones geven letterlijk de term 'on the rocks' aan je drank. Evenals ijsklontjes, die normaliter in je drankje drijven, hebben deze steentjes dezelfde eigenschappen. Deze koelen je drank en bovendien zorgen ze ervoor dat je drank niet 'verwaterd'. Ideaal voor dranken zoals whiskey en wijn dat het lekkerst gedronken wordt wanneer deze puur en zonder toevoeging van water zijn. Perfect om te krijgen of om te geven als presentje. - Uniek product. - Gemaakt van gerecycled graniet. - Inhoud van 9 blokjes en opbergzakje.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over drankaccessoires of een ander product van Sagaform dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord staan inzake de Whiskey Stones ijsblokjes van Sagaform en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top