076-5328184

BEHANG PIET BOON

Piet Boon behang koop je bij Musthaves.nl

Bij Musthaves.nl vind je het unieke Piet Boon behang. Piet Boon is een spraakmakende Nederlandse designer, hij richt zich voornamelijk op het gebruik van natuurlijk materialen en de stoere look die je met zijn design behang creëert. De betonlook die zo kenmerkend is voor zijn behang geven elke ruimte een moderne en industriële uitstraling.

Makkelijk in gebruik

Het behang van Piet Boon is klasse A dubbellaags vliesbehang (Non-Woven). Dit betekent dat niet het behang, maar de muur voorzien moet worden van lijm. Dus het geklieder met een behangtafel is verleden tijd! Het materiaal is afwasbaar, en ook na jaren weer makkelijk te verwijderen. Het Piet Boon behang is daarnaast zeer kleurvast dus je hoeft niet bang te zijn dat het zal verkleuren. Toch op zoek naar iets anders? Voor meer soorten behang van verschillende designers kun je een kijkje nemen in ons assortiment behang.

Nieuwe look

Met Piet Boon behang kun je een kamer een compleet nieuw uiterlijk geven door een complete muur te behangen of juist wat subtiele accenten aanbrengen door een deel van een muur of zelfs een meubelstuk zoals een kast te behangen. Er is veel mogelijk. Twijfel je welke kant je op wilt dan kun je altijd even contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Bestellen kan bij ons snel en veilig online en wij bezorgen je bestelling gratis bij je thuis!

7 artikel(en)

7 artikel(en)