076-5328184

BEHANG PIET HEIN EEK

Behang Piet Hein Eek koop je bij Musthaves.nl

Met behang van Piet Hein Eek maak je pas echt een statement. Musthaves.nl heeft de mooiste designs voor je in het assortiment geschikt voor elke kamer in huis of kantoor. Dit behang geeft je kamer net die stoere look en maakt je interieur echt af! Makkelijk aan te brengen en zo nodig weer te verwijderen.

Moderne en industriële look

Piet Hein Eek is een Nederlandse ontwerper en staat erom bekend unieke producten te maken van waardeloos materiaal; afval materiaal uit de industrie en de natuur. Het sloophoutbehang is een bekend behang in het assortiment van Piet Hein Eek. De matte afwerking maakt dat het behang Piet Hein Eek er zeer realistisch uit ziet en je kamer echt die moderne en industriële look geeft. Je kunt ook kiezen uit diverse donkere en lichte tinten behang wat elk weer een apart effect zal geven. Het behang Piet Hein Eek is makkelijk aan te brengen, je hoeft alleen voor te strijken als de muur heel poreus of zuigend is. Bijvoorbeeld bij nieuwe muren of nieuwe gestuukte muren die nog niet eerder behangen of geverfd zijn. Ben je toch op zoek naar een ander design behang? Neem een kijkje in ons assortiment, we hebben verschillende soorten behang in ons aanbod.

Advies en bestellen

Heb je een keus kunnen maken uit het behang Piet Hein Eek, bestel dan snel en makkelijk online. Wij bezorgen je bestelling gratis op elk adres in Nederland en België. Voor meer informatie kun je ook even contact met ons opnemen, wij staan graag voor je klaar!

18 artikel(en)

18 artikel(en)