076-5328184

Header


Wij begrijpen als geen ander dat online meubels bestellen niet altijd even gemakkelijk hoeft te zijn. Het kan natuurlijk zijn dat je al een helder idee hebt van wat je wilt, maar in alle andere gevallen bieden we je graag de mogelijkheid om deze uitvoerig te bekijken of uit te proberen. Vooral met grote artikelen zoals een bank of fauteuil, wil je natuurlijk de vrijheid hebben om deze uitgebreid te testen op zitcomfort of om de vele stofstalen hiervan te bekijken. Voor deze redenen hebben wij een bijzondere collectie weten samen te stellen van de meest opvallende, unieke en bijzondere artikelen uit ons assortiment. Houdt er wel rekening mee dat met meer dan 11.000 aangeboden artikelen in onze webshop dat we helaas niet alles kunnen laten zien. Wil je graag weten of jouw gewenste artikel in één van onderstaande winkel aanwezig is, bel ons dan op 076-5328184. Wil je gezellig even komen kijken of een impressie op doen van onze passie, dan ben je uiteraard van harte welkom. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.


Spinvel 13


Gevestigd aan de buitenste rand van het centrum van Breda, vind je onze eerste fysieke Musthaves woonwinkel. Hier kan je terecht voor bekende designmerken zoals BePureHome, Design on Stock, Bodilson, Coming Lifestyle en nog veel meer. Hier kan je uitgebreid verschillende opstellingen bekijken en is het mogelijk om hiervan verschillende stalen te bekijken van diverse stoffen en kleuren, om zo samen met een van onze enthousiaste stylisten tot een geheel persoonlijk product samen te komen. Vervolgens kunnen zij een geheel persoonlijke offerte opstellen zodat je gegarandeerd bent van de scherpste prijs!


Openingstijden

zaterdag
10:00 - 17:00
(10 februari gesloten)
Adres
Spinveld 13
4815 HR Breda
Nederland
T. 076-5328184
Routebeschrijving


Liesboslaan 293


Gelegen aan een bosrijke omgeving waar Breda om bekend staat en gevestigd in een oude parochiekerk uit 1929. Dit is de meest omvattende korte omschrijving die we kunnen geven aan deze unieke locatie, waar de interieurwinkel Vormvast al jaren een ruim aanbod verzorgd van exclusieve en moderne binnenhuisarchitectuur en meubels. Dankzij onze samenwerking vind je hier tegenwoordig een Musthaves shop-in-shop waar je onze meest exclusieve designmerken kunt vinden zoals Kartell, HAY en Pallucco, MUUTO.


Bekijk het volledig getoonde aanbod


Openingstijden
dinsdag
op afspraak
woensdag t/m zaterdag
10:00 - 17:00


Adres
Liesboslaan 293
4838 EV Breda
Nederland
T. 076-5328184 (ma t/m vr)
Routebeschrijving


Krokus Sale

 

 

Krokus Sale