WOOOD

Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
21 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
21 Items
32

WOOOD

De naam zegt het al, op een o'tje na dan; WOOOD produceert voornamelijk massief houten meubelen, veelal in serie, geleverd in pakketten en gemakkelijk thuis te monteren. De oorsprong van het merk vinden we echter in het landelijke Zwaagdijk-Oost, waar Aart de Smit en Fred Johnson in 1980 het moederbedrijf van WOOOD startten onder de naam De Eekhoorn. De laatste tien jaar is het bedrijf sterk veranderd; van louter bouwpakketmeubels is het bedrijf uitgebreid met een ruime collectie meubelen en woonaccessoires. In 2006 richten ze het merk WOOOD op, en in 2013 volgt het tweede merk BePureHome. Binnen deze twee (totaal verschillende) merken, bieden ze hun eigen houten meubels aan, vervaardigd uit natuurlijke materialen met een modern design.

Makkelijke pakketten

De meubels van WOOOD worden veelal geleverd in pakketten. Deze zijn gemakkelijk thuis in elkaar te zetten en zorgen ervoor dat deze robuuste meubels met een mooie designwaarde toch betaalbaar blijven. Wat je ook zoekt aan meubels, WOOOD levert het. Een ledikant en commode voor de kinderkamer, een lockerkast, een nachtkastje en diverse bedden voor in je eigen slaapkamer, je richt gemakkelijk je hele woning in met de mooie robuuste meubels van WOOOD. Uitgevoerd in zachte aardse kleuren is een meubel van WOOOD een mooie aanvulling en nooit een afleiding in je interieur.

Musthaves.nl is officieel dealer van WOOOD

Voor de producten van WOOOD ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van WOOOD, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over WOOOD en vele andere top designmerken.
To Top