Work wandkast Normann Copenhagen hoog blauw uitbreiding

 805,00
Meer informatie
Merk Normann Copenhagen
Ontwerper Simon Legald
Kleur Blauw
Materiaal Beukenhout, Metaal
Hoogte 209
Breedte 92
Diepte 46,5
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

De Work wandkast is onderdeel van een reeks kwalitatieve Normann Copenhagen producten.
De Work wandkast is een wandkast voor werkelijk alles. Voor kantoor of gewoon thuis in de woonkamer of kinderkamer, alles kan je in de kast kwijt. Denk bijvoorbeeld aan boeken, speelgoed of accessoires. dankzij de royale ruimte en mogelijkheid tot uitbreiden is de Work bijzonder toegankelijk voor vrijwel alle ruimtes in het huis. Het ontwerp komt van Simon Legald en liet zich inspireren door industriële opbergkasten. Deze zijn vervolgens doorvertaald naar strakke en minimalistische versie waarbij de functie van de kast meteen duidelijk is.

Deze uitbreiding is uitsluitend ten behoeve van de Work wandkast. Het frame is gemaakt van beukenhout en de planken van staal gespoten in kleur, afgewerkt met een prachtige matte coating. De Work wandkast uitbereiding is leverbaar met 6 of 3 planken en komt in de kleuren blauw en grijs.

Over de designer
Simon Legald is afgestudeerd aan de Koninklijke Deense Academie voor Fine Arts in de zomer van 2012. Zijn werk bestaat uit zowel kleine en grote producten. Simon's designs zijn vaak gemaakt in samenhang met een dialoog tussen vakmanschap en industrie. Hij houdt ervan om de technieken die nodig zijn voor de structuur van een product in het ontwerp door te vertalen, door ze visueel te markeren.

- Scandinavisch design.
- Ontworpen door Simon Legald.
- Enkel van toepassing op de Work wandkast.
- Gemaakt van beukenhout en staal.
- Ook leverbaar in de kleur grijs.
- Tevens verkrijgbaar met 3 planken.
- Vereist enige montage middels bijgaande montagehandleiding.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over wandkasten of over een ander product van Normann Copenhagen dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Work wandkast en vele andere producten.
To Top