Work wandkast Normann Copenhagen hoog blauw

 940,00
Meer informatie
Bezorging Wij bellen u z.s.m. voor maken bezorgafspraak.
EAN 5712396011441
Productnummer 601032
Merk Normann Copenhagen
Ontwerper Simon Legald
Kleur Blauw
Materiaal Beukenhout, Metaal
Hoogte 209
Breedte 94,3
Diepte 46,5
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving

De Work wandkast is onderdeel van een reeks kwalitatieve Normann Copenhagen producten.
De Work wandkast is een wandkast voor werkelijk alles. Voor kantoor of gewoon thuis in de woonkamer of kinderkamer, alles kan je in de kast kwijt. Denk bijvoorbeeld aan boeken, speelgoed of accessoires. dankzij de royale ruimte en mogelijkheid tot uitbreiden is de Work bijzonder toegankelijk voor vrijwel alle ruimtes in het huis. Het ontwerp komt van Simon Legald en liet zich inspireren door industriële opbergkasten. Deze zijn vervolgens doorvertaald naar strakke en minimalistische versie waarbij de functie van de kast meteen duidelijk is.

Het frame is gemaakt van beukenhout en de planken van staal gespoten in kleur, afgewerkt met een prachtige matte coating. De Work wandkast is leverbaar met 6 of 3 planken. Daarnaast is het ook mogelijk om de kast uit te breiden door middel van een extensie met open zijkant. De Work is leverbaar in de kleuren blauw en grijs.

Over de designer
Simon Legald is afgestudeerd aan de Koninklijke Deense Academie voor Fine Arts in de zomer van 2012. Zijn werk bestaat uit zowel kleine en grote producten. Simon's designs zijn vaak gemaakt in samenhang met een dialoog tussen vakmanschap en industrie. Hij houdt ervan om de technieken die nodig zijn voor de structuur van een product in het ontwerp door te vertalen, door ze visueel te markeren.

- Scandinavisch design.
- Ontworpen door Simon Legald.
- Gemaakt van beukenhout en staal.
- Ook leverbaar in de kleur grijs.
- Uitbreiden is mogelijk met de Work uitbreiding.
- Tevens verkrijgbaar met 3 planken.
- Vereist enige montage middels bijgaande montagehandleiding.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over wandkasten of over een ander product van Normann Copenhagen dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Work wandkast en vele andere producten.
To Top