Work boekenkast Normann Copenhagen laag blauw uitbreiding

 405,00
Meer informatie
Leveringswijze Onze planning neemt contact met u op voor bezorging.
EAN 5712396011502
Productnummer 601038
Merk Normann Copenhagen
Ontwerper Simon Legald
Kleur Blauw
Materiaal Beukenhout, Metaal
Hoogte 93,7
Breedte 92
Diameter Ø 46,5
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
De Work boekenkast is onderdeel van een reeks kwalitatieve Normann Copenhagen producten.
De Work boekenkast is een boekenkast voor werkelijk alles. Voor kantoor of gewoon thuis in de woonkamer of kinderkamer, alles kan je in de kast kwijt. Denk bijvoorbeeld aan boeken, speelgoed of accessoires. dankzij de royale ruimte en mogelijkheid tot uitbreiden is de Work bijzonder toegankelijk voor vrijwel alle ruimtes in het huis. Het ontwerp komt van Simon Legald en liet zich inspireren door industriële opbergkasten. Deze zijn vervolgens doorvertaald naar strakke en minimalistische versie waarbij de functie van de kast meteen duidelijk is. Deze uitbreiding is uitsluitend ten behoeve van de Work boekenkast. Het frame is gemaakt van beukenhout en de planken van staal gespoten in kleur, afgewerkt met een prachtige matte coating. De Work boekenkast uitbereiding is leverbaar met 3 of 6 planken en komt in de kleuren blauw en grijs.
Over de designer
Simon Legald is afgestudeerd aan de Koninklijke Deense Academie voor Fine Arts in de zomer van 2012. Zijn werk bestaat uit zowel kleine en grote producten. Simon's designs zijn vaak gemaakt in samenhang met een dialoog tussen vakmanschap en industrie. Hij houdt ervan om de technieken die nodig zijn voor de structuur van een product in het ontwerp door te vertalen, door ze visueel te markeren. - Scandinavisch design. - Ontworpen door Simon Legald. - Enkel van toepassing op de Work boekenkast. - Gemaakt van beukenhout en staal. - Ook leverbaar in de kleur grijs. - Tevens verkrijgbaar met 6 planken. - Vereist enige montage middels bijgaande montagehandleiding.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over boekenkasten of over een ander product van Normann Copenhagen dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Work boekenkast en vele andere producten.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top