Gush TV meubel Liv gezeept

Normale prijs  816,75 Speciale prijs  596,23 U bespaart € 220,52
Je bespaart: 220,52
Meer informatie
Artikelnr: 0000054184
EAN 5705994740745
Merk Liv
Kleur Natuurlijke materiaalkleur
Materiaal Eikenhout
Hoogte 55
Breedte 180
Diepte 44
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

Het Gush TV meubel van Liv is onderdeel van de Gush serie.

De Gush serie brengt de Scandinavische interieurstijl in de meest pure vorm naar ieder hedendaagse ruimte. Door het toepassen van scherpe lijnen met afgeronde hoeken verzorgt de collectie goed samen te brengen meubels. De meubels uit de serie zijn geheel vervaardigd uit eikenhout en het geeft je interieur een authentieke houtlook.

Het Gush TV meubel is een mooi meubel dat de herkenbare Scandinavische look in je woonkamer brengt. Het is geheel vervaardigd uit eikenhout dat bewerkt is met een wit gepigmenteerde lak, hiermee verkrijgt het eiken een zachte gezeepte finish. Aan weerszijde bevat het deuren met daarachter handige opbergruimte, ideaal om je onnodige spullen netjes in op bergen. In het midden van de Gush is er plaats voor een bijbehorend multimedia systeem, de kabels die hier voor benodigd zijn werk je fatsoenlijk weg met het ronde gat achter in het meubel. Het Gush TV meubel wordt ongemonteerd geleverd en is goed te monteren middels het volgen van de bijgeleverde handleiding.

- Scandinavisch design.
- Onderdeel van de Gush serie.
- Geheel vervaardigd uit eikenhout.
- Bewerkt met wit gepigmenteerde lak.
- Bevat twee deuren en een plateau.
- Voorzien van kabelmanagement.
- Vereist enige montage.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over TV meubels of over een ander product van Liv dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake het Gush TV meubel van Liv en vele andere musthaves.
To Top