Musthaves.nl | Webshop Trustmark Gecertificeerd

Ilium W2 wandkapstok van Esch 100cm

 315,00
Meer informatie
Artikelnr: 750579
EAN 8713147750579
Merk Van Esch
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof, Metaal
Hoogte 16
Breedte 100
Diepte 33
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

De Ilium W2 wandkapstok van Van Esch is onderdeel van de Ilium serie.

De Ilium serie is waarschijnlijk een van de bekendste uit het assortiment van Van Esch. Vanzelfsprekend is deze ook een van de meest veelzijdige en dat is goed te zien aan de vele uitvoeringen waar deze serie in is te verkrijgen. Zo heb je keus uit diverse formaten, het aantal haken en uitbreidingen van diverse accessoires. Van Esch hanteert hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden, waardoor de Ilium serie ideaal is voor kleedkamers in scholen, sportclubs en instellingen.

De Ilium wandkapstok is 100cm lang en bevat een dubbele rij met in totaal 19 haken om jassen en tassen aan op te hangen. Boven de kapstok is er op de aluminium hoedenplank ruimte voor tassen en overige spullen. De kapstok is bovendien zeer toegankelijk dankzij de diverse uitvoeringen. Zo is deze naast het formaat van 100cm breed ook te verkrijgen in de formaten met een breedte van 150cm met 26 haken of met een breedte van 200cm met 38 haken. De kapstokken met breedtes van 150cm en 200cm hebben drie in plaats van twee steunen voor optimale stevigheid aan de constructie.

- Veilig en functioneel design.
- Ontworpen door het Van Esch Team.
- Onderdeel van de uitgebreide Ilium serie.
- Beschikt over 19 donkere kunststof haken.
- Vervaardigd uit staal en aluminium.
- Inclusief montagebenodigdheden.
- Leverbaar in diverse formaten.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over wandkapstokken of over een ander product van Van Esch dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan je graag te woord inzake de Ilium W2 wandkapstokken van Van Esch en vele andere musthaves.
To Top